Program

PROGRAM 2019-2020

Tennisakademiet tilbyder en række forskellige aktiviteter, som vi mener er med til at udvikle vores spillere.


Mental træning

For os handler tennis om mere end blot at stå på tennisbanen. Vi ser en tennisspiller som et helt menneske og derfor er vores træningsfilosofi bygget op om at styrke vores spillere både fysisk og psykisk. Vi lægger stor vægt på mental træning, som vi mener er vigtigt i udviklingen af vores spillere - desværre er det alt for underprioriteret i klubberne. Hos os er mental træning en integreret del af alt, hvad vi foretager os. 


Vi har en fysioterapeut tilknyttet akademiet

For en tennisspiller er bevægelsesmønstre og måden at bevæge sig på vigtig. Derfor har vi tilknyttet en fysioterapeut, der sørger for at vores spillere får den rigtige fysiske træning og opbygger kroppen så den kan modstå hård træning.


"Uden mad og drikke duer helten ikke", sådan siger man. Det er vigtigt, at vores spillere er opmærksomme på, hvad de spiser og hvor meget de skal spise i forbindelse med deres træning. Derfor lærer vi vores spillere om kost og ernæring - og her må forældrene også gerne være med.


Træning

Vi tilbyder fast ugetræning (2 timer) og weekendtræning (typisk 2-timers træningspas), der er placeret ud over året. Al træning er opdelt efter alder og niveau med 3-4 spillere per bane. 


Turneringstennis

Én af de ting, der oftest ikke er ressourcer til i klubberne er optakt til turneringer. Vi hjælper vores spillere i at forberede sig til turneringer, og så vidt det er muligt har vi også vores trænere med til turneringerne så vi kan se, hvordan vores spillere klarer sig. Det er meget vigtigt for en spillers udvikling, at en træner følger spilleren i kamp og bygger videre på det i træningen - og evt være i dialog med klubtræneren.


Oplev og se toptennis

Vi arrangerer fællesture til turneringer - både dem akademiets spillere deltager i, men også til turneringer i udlandet, hvor vi oplever de helt store tennisstjerner. Det mener vi både er sjovt og socialt, men også noget du kan lære en masse af - her er forældre også velkomne.

I sæsonen 2019-2020 tilrettelægger vi en tur til Monte Carlo Masters i april. Glæd dig.


Camps

I løbet af sæsonen har vi vores to-dages feriecamps, der typisk er åbne for andre end akademiets spillere. I sommerferien arrangerer vi en camp i Spanien. Her spiller vi en masse tennis og så er der også tid til at gå på stranden og hygge sig. Her er forældre også velkomne. 


Samarbejde med andre tennisakademier

Vi samarbejder med en række europæiske tennisakademier, der kommer og besøger vores akademi og spiller på vores anlæg. Her inviterer vi vores spillere til at deltage i det sociale og til at spille kamp - det er meget lærerigt at spille mod især udenlandske spillere.Program for indendørssæsonen 2019-20: Fast ugetræning (2 timer):


Mandag kl. 15-17

Fredag kl. 16-20


Datoer:

oktober til april


Sted:

Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35C, 3400 Hillerød

Allerød Tennisklub, Rørmosevænget 10, 3450 Allerød

Ballerup Tennisklub, "Tapeten", Magleparken 5, 2750 Ballerup 


Pris: 

Kun samlet tilmelding: 3 rater af 2.500 kr, betales 1/10, 1/12, 1/2


Køb træningWeekendtræning (2 timer)


Lørdag eftermiddage, søndag formiddag, søndag aften (hold efter niveau, alder og fokus)


Datoer:

Datoer meldes ud i oktober


Sted:

Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35C, 3400 Hillerød


Pris:


Køb træning
Der planlægges tennisrejse til  ATP turnering i Monte Carlo (april 2020). Der er inkluderet to dage med toptennis. Gruppen følges af en eller flere af akademiets trænere. Flere detaljer senere.


Ligeledes camp på Mallorca, juli 2020. Flere detaljer senere. 


Der tages forbehold for ændringer.


Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144