Hvem er vi

HVEM ER VI?

PETER FREDERIKSEN

 

DIREKTØR

 

Peter har det overordnede ansvar for Tennisakademiet og tager sig af planlægning og udvikling, samt kontakt til samarbejdspartnere og akademier i udlandet.

 

Hvis du som forældre eller spiller har spørgsmål vedr. akademiets aktiviteter så er det Peter du skal have fat i. 

 

THOMAS WAHL

 

SPORTSCHEF / CHEFTRÆNER

 

Thomas har fungeret som klubdirektør og sportschef i adskillige store danske og norske tennisklubber, senest i Birkerød Tennisklub og Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Thomas har stor erfaring på banen som spiller og træner, og vil dels varetage administrative opgaver i forbindelse med afviklingen af akademiets aktiviteter dels være træner på vores camps. 

 

KENNETH JESSEN

 

ORLOV 

 

Kenneth ́s spidskompetence er at opfatte spilleren som et helt menneske, og bygge en tennisudvikling op ud fra det. Dette giver den unge spiller lyst til og mod på udvikling, hvilket skaber selvtillid såvel på banen som udenfor. Den unge spiller føler sig set og forstået af Kenneth, hvilket skaber motivation og kampgejst.


Motivation og vilje er en del af Tennisakademiet ́s DNA, og Kenneth selv er et bevis på hvor afgørende motivation og vilje kan være.

KAREN BARRITZA

 

TRÆNER

 

Karen har igennem en årrække været blandt Danmarks tre bedste kvindelige tennisspillere, og har vundet DM seks gange, senest i april 2018. Karen spiller på det danske FED CUP hold og har været professionel tennisspiller gennem mange år. 

Karen sørger for at få spillernes puls i vejret på banen og uden for banen deler hun ud af sine mange erfaringer som professionel tennisspiller. 

LARS CHRISTENSEN

 

TRÆNER

 

Lars har været tilknyttet Tennisakademiet siden 2013 og er netop blevet kåret til årets træner 2018. Lars har travlt med at træne Danmarks to største talenter, Holger Rune og Clara Tauson, men vil være gæstetræner i det omfang det kan lade sig gøre. Lars er teknisk skarp i tilgangen til at udvikle hver enkelt spiller i en lang og progressiv proces.

DANIEL ARCOS FLORES

 

TRÆNER

 

Daniel er oprindelig fra Chile, og har blandt andet international erfaring fra arbejdet som rejsende coach bl.a WTA- & ATP-touren (rank 200-800). I Danmark har Daniel været ansat i flere storklubber, og har der primært arbejdet med junior elitespillere. 

 

Som træner har Daniel særligt fokus på den enkelte spiller. 

NILS TRIER

 

TRÆNER

 

Nils er en af dansk tennis helt store trænerprofiler. Niels er mangeårig elitetræner, og har bl.a. trænet Frederik Løchte i mere end 10 år. Niels har derfor det som skal til for at se potentialet i en spiller og støtte en personlig udvikling. 

CHRISTIAN IUUL

 

FYSIOTERAPEUT

 

Christian er uddannet fysioterapeut og akkupunktør. Christian er tilknyttet akademiet og deltager i udvalgte camps, hvor der er særligt vægt på fysisk træning. 

 

TILMELD DIG TENNISAKADEMIET

Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144