Godt Nytår

GODT NYTÅR 2021
Kære spiller og forældre

Tiden er inde til at sige farvel til det underlige og mærkværdige år, 2020. Man behøver nok ikke at være historiker, for at kunne regne ud, at 2020 går over i historiebøgerne takket være Corona. 


Corona har også sat sit præg på Tennisakademiet, men i mindre omfang end vi havde frygtet. Når vi ser tilbage på 2020, ser vi tilbage på et år, hvor vi har taget nye skridt frem mod vores mål om at skabe et professionelt matchplay akademi for ambitiøse tennisspillere. 


Et af årets højdepunkter for os har været, at vi har fået Nils Trier med ombord som fast træner og fra 2021 også som partner. Nils har været med til at udvikle vores træning og har kunne øse af sin store erfaring og netværk. Netop Nils' netværk kom i spil i udendørssæsonen, hvor vi afholdt camps med Frederik Løchte og havde besøg af prof.træner Rune Thomsen, der til daglig træner Eric Vanshelboim. Vi vil også i det nye år have camps og events, hvor vi snuser til den professionelle tennisverden, så I kan opleve, hvad det vil sige at spille på højeste niveau. 


Nogle af vores spiller har I år også nydt godt af vores samarbejde med EuroElite, der nu ejes af Thomas. Vi er glade for, at have dette samarbejde og kan pege de spillere, der har niveauet videre til EuroElite, der baner vejen til det internationale ITF turneringssystem. Thomas' store erfaring som træner både på EuroElite og Tennisakademiet tror vi er med til at styrke udviklingen af jer som spillere. 


Med hensyn til turneringer blev vi i 2020 samarbejdspartner med UTR og i det turneringsfattige forår kunne vi afvikle kampe i UTR-systemet. Vi er glade for dette samarbejde fordi det understøtter vores profil som matchacademy. Vi har også i november afviklet vores første UTR-venskabskamp, hvor Tennisakademiet vandt 5-3 over udvalgte spillere fra Birkerød. 


Hvordan ser fremtiden så ud? 


Vi er jo som alle andre idrætsklubber desværre lukket ned frem til 17/1, det betyderat træningen i Birkerød er aflyst 8/1 og 15/1, MEN vi har helt ekstraordinært fået lov til at låne en RedPlus bane i Karlebo Tennisklub de to dage, så vi her kan afvikle vores normale træning - men jo altså udendørs på RedPlus grus - så prøver I også dette nye underlag. Spillerne på fredagstræningen får mail om dette. 


Vi håber, at vi kan komme igang med træningen som vi plejer efter 17/1. 


Vi vil bruge forårets camps til at køre et par nye trænere i stilling og se, hvordan de passer ind i vores spillersystem og sammen med jer som spillere. På den måde ser vi frem til en stærk udendørssæson, som vi forventer vi kan starte ultimo april. 


Vi er pt 30 spillere på akademiet og i den kommende udendørssæson vil vi satse på, at få en stærk gruppe u10-spillere. Vi har tidligere satset på primært u12-14, men nu udvider vi med u10. Med en stærkere trænerbesætning regner vi derfor med at udvide antallet af spillere på Tennisakademiet 2021-22. 


Vi har optagelse af nye spillere i april 2021.  


Vi vil hermed gerne sige jer alle tak for et rigtigt godt år på Tennisakademiet, hvor hver af jer på jeres unikke måde har sat sit præg på træningen og vores aktiviteter. Vi glæder os til samarbejdet i det nye år - forhåbentlig under lidt mere normale forhold. 


Pas på jer selv og rigtig godt nytår. 


Venlig hilsen

TENNISAKADEMIET


Nils, Thomas og Peter