Nyhedsbrev

Tennisakademiet

Læs nyhedsbrevene - klik her

PRESSEMEDDELELSE: Ny cheftræner [19. marts 2020]


Tennisakademiets tidligere cheftræner, Kenneth Jessen har valgt at fratræde sin stilling og har desuden valgt at udtræde af ejerkredsen. Tennisakademiets ejerkreds består derfor fremover af direktør Peter Frederiksen og sportschef Thomas Wahl.


Som ny cheftræner tiltræder per 1/5 Nils Trier, der vil være kendt af de fleste. Nils har i en årrække været blandt de bedste elitetrænere i Danmark og var som træner med til at sikre Frederik Løchte Nielsen sejren i herredouble i Wimbledon i 2012.


Flere af vores spillere har allerede mødt Nils på vores camps, hvor han har stillet sin store erfaring til rådighed. Nu skal han i samarbejde med Thomas Wahl og Peter Frederiksen videreudvikle Tennisakademiets træningssystemer med fokus på matchtræning, kampstrategi og mentaltræning – ingredienser der sjældent er tid til i klubtræningen.


Ny træningsbase

Den tidligere træningsbase i Hillerød bliver per 1/5 flyttet til Birkerød Tennisklub, der med sin eliteprofil matcher godt med Tennisakademiets visioner om at styrke den brede elite i dansk tennis.


Om Tennisakademiet 

Tennisakademiet tilbyder professionel match- og mentaltræning, der bygger videre på den tekniske træning i klubberne. Tennisakademiet har 35 spillere fordelt på mere end 25 klubber i Danmark. Træningen består af fast ugetræning (én gang om ugen) og camps. Tennisakademiet er sponseret af Yonex.  

Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144