Hvem er vi

Tennisakademiet

HVEM ER VI?

PETER FREDERIKSEN

 

DIREKTØR, PARTNER

 

Peter har det overordnede ansvar for Tennisakademiet og tager sig af planlægning og udvikling, samt kontakt til samarbejdspartnere og akademier i udlandet.

 

Hvis du som forældre eller spiller har spørgsmål vedr. akademiets aktiviteter så er det Peter du skal have fat i. 

 

THOMAS WAHL

 

SPORTSCHEF, PARTNER

 

Thomas har fungeret som klubdirektør og sportschef i adskillige store danske og norske tennisklubber. Thomas har stor erfaring på banen som spiller og træner, og vil dels varetage administrative opgaver i forbindelse med afviklingen af akademiets aktiviteter dels være træner på vores camps. 

 

NILS TRIER

 

CHEFTRÆNER

 

Nils er en af dansk tennis helt store trænerprofiler. Niels er mangeårig elitetræner, og har bl.a. trænet Frederik Løchte Nielsen - og sad i trænerboksen under finalen i herredouble ved Wimbledon 2012. Niels har derfor det som skal til for at se potentialet i en spiller og støtte en personlig udvikling. Som cheftræner har Nils ansvaret for Tennisakademiets træning i samarbejde med sportchef, Thomas Wahl. 

KAREN BARRITZA

 

FREELANCE TRÆNER

 

Karen har igennem en årrække været blandt Danmarks tre bedste kvindelige tennisspillere, og har vundet DM seks gange, senest i april 2018. Karen spiller på det danske FED CUP hold og har været professionel tennisspiller gennem mange år. 

Karen sørger for at få spillernes puls i vejret på banen og uden for banen deler hun ud af sine mange erfaringer som professionel tennisspiller. 

TILMELD DIG TENNISAKADEMIET

Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144