Hvem er vi

HVEM ER VI?

PETER FREDERIKSEN

 

DIREKTØR, PARTNER

 

Peter har det overordnede ansvar for Tennisakademiet og tager sig af planlægning og udvikling, samt kontakt til samarbejdspartnere og akademier i udlandet.

 

Hvis du som forældre eller spiller har spørgsmål vedr. akademiets aktiviteter så er det Peter du skal have fat i. 

 

THOMAS WAHL

 

SPORTSCHEF, PARTNER

 

Thomas har fungeret som klubdirektør og sportschef i adskillige store danske og norske tennisklubber. Thomas har stor erfaring på banen som spiller og træner, som han deler ud af som træner for vores spillere. 

 

NILS TRIER

 

CHEFTRÆNER, PARTNER

 

Nils er en af dansk tennis helt store trænerprofiler. Nils er mangeårig elitetræner for de bedste danske juniorer. Nils har derfor det som skal til for at se potentialet i en spiller og støtte en personlig udvikling. Som cheftræner har Nils ansvaret for Tennisakademiets træning i samarbejde med sportchef, Thomas Wahl. 

ANDERS IBH

 

TRÆNER

 

Anders har tidligere spillet på EuroElite og spiller idag for Virum. Anders har ansvaret for vores fysiske træningsprogrammet, og er med som en del af træningsteamet på vores 3-timers træninger. 

 

CLAUS HOLMEN

 

TRÆNER

 

Claus spiller i B93, hvor han tidligere har været cheftræner for tennisskolen. Claus indgår i trænerteamet på 3-timers holdene og har ansvaret for vores bobler. 

STEFAN RAVNHOLT

 

TRÆNER

 

Stefan har fungeret som træner i mange år og er et kendt ansigt i tennisdanmark. Stefan indgår i vores trænerteam på de forskellige hold. 

TILMELD DIG TENNISAKADEMIET