Program

Tennisakademiet

TRÆNINGSPROGRAM

Tennisakademiet tilbyder en række forskellige aktiviteter, som vi mener er med til at udvikle vores spillere.


Mental træning

For os handler tennis om mere end blot at stå på tennisbanen. Vi ser en tennisspiller som et helt menneske og derfor er vores træningsfilosofi bygget op om at styrke vores spillere både fysisk og psykisk. Vi lægger stor vægt på mental træning, som vi mener er vigtigt i udviklingen af vores spillere - desværre er det alt for underprioriteret i klubberne. Hos os er mental træning en integreret del af alt, hvad vi foretager os. 


Fokus på at blive bedre til at spille kamp

Vores træning er lagt tilrette, så du lærer at blive bedre til at spille kamp. Vi arbejder målrettet med mentaltræning og matchtræning, og krydre det med kampstrategi.


For en tennisspiller er bevægelsesmønstre og måden at bevæge sig på vigtig. Derfor handler en del af træningen om, hvordan du bevæger dig på banen i forbindelse med kamp. 


"Uden mad og drikke duer helten ikke", sådan siger man. Det er vigtigt, at vores spillere er opmærksomme på, hvad de spiser og hvor meget de skal spise i forbindelse med deres træning.

Til hvert træningspas er der frisk frugt til alle spillere. 


Træning

Vi tilbyder fast ugetræning (1½-2 timer) og camps (3-4 timer) ca. en gang om måneden. Al træning er opdelt efter alder og niveau med 3-4 spillere per bane. 


Turneringstennis

Én af de ting, der oftest ikke er ressourcer til i klubberne er optakt til turneringer. Vi hjælper vores spillere i at forberede sig til turneringer, og så vidt det er muligt har vi også vores trænere med til turneringerne så vi kan se, hvordan vores spillere klarer sig. Det er meget vigtigt for en spillers udvikling, at en træner følger spilleren i kamp og bygger videre på det i træningen - og evt være i dialog med klubtræneren.


Oplev og se toptennis

Vi arrangerer fællesture til turneringer - både dem akademiets spillere deltager i, men også til turneringer i udlandet, hvor vi oplever de helt store tennisstjerner. Det mener vi både er sjovt og socialt, men også noget du kan lære en masse af - her er forældre også velkomne. 


Sommer-Vintercamps

I løbet af sæsonen har vi vores to-dages camps, der typisk er åbne for andre end akademiets spillere. I forbindelse med vores samarbejde med EuroElite tilbyder vi vores spillere stipendie til deltaglese i EuroElites Summercamps. 


Samarbejde med EuroElite

Vi samarbejder med EuroElite, der er Skandinaviens største tennisakademi. Vores træningsfilosofi er inspireret af EuroElite og vores træning lægger derfior op til, at vores spillere kan supplere deres træning på Tennisakademiet med EuroElite træningscamps og deltagelse i turneringer på den internationale scene. 


Samarbejde med UTR

Tennisakademiet er samarbejdspartner med UTR (Universal Tennis Rating) og vi tilrettelægger både interne og åbne turneringer, der tæller til den officielle UTR-rangliste. Læs mere om UTR


INDENDØRSPROGRAM 2020/21


Træningspakke:


Træning i Birkerød fredage:


Du spiller hver anden uge á 90 min

kl. 15-16.30

kl. 16.30-18


Datoer:

Start 25/9 2020


Sted:

Birkerød Tennisklub, Topstykket 28, 3460 BirkerødCamps i Allerød fredage:


Du deltager i tre camps i løbet af vinteren (forskudt iforhold til din øvrige træning) kl. 17.30-21.


Datoer:

13/11, 20/11, 11/12, 5/2, 26/2, 19/3


Sted:

Allerød TennisklubUTR Matchplay


I løbet af indendørssæsonen spiller vi 3-4 holdkampe (lørdag eller søndag).


Pris: 

5995 krCamps  


Datoer:

13/11, 20/11, 11/12, 5/2, 26/2, 19/3

kl. 17.30-21


Sted:

Allerød Tennisklub


Pris:

895 kr


Læs mere om campsVintercamps (2 dage med overnatning)


Datoer:

24-25/10 2020

24-25/4 2021


Sted:

Trelleborg (Sverige)


Pris:

1795 kr


Læs mere om vintercampsSommercamps (2 dage i sommerferien)


Datoer:

TBA


Sted:

Allerød Tennisklub

Birkerødt Tennisklub


Pris: Læs mere om sommercamps

Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144