Program

TRÆNINGSPROGRAM

Tennisakademiet tilbyder en række forskellige aktiviteter, som vi mener er med til at udvikle vores spillere.


Al vores træning har fokus på at blive en bedre kampspiller, derfor har vi fokus på mentaltræning og kampstrategi. 


Mental træning

For os handler tennis om mere end blot at stå på tennisbanen. Vi ser en tennisspiller som et helt menneske og derfor er vores træningsfilosofi bygget op om at styrke vores spillere både fysisk og psykisk. Vi lægger stor vægt på mental træning, som vi mener er vigtigt i udviklingen af vores spillere - desværre er det alt for underprioriteret i klubberne. Hos os er mental træning en integreret del af alt, hvad vi foretager os. 


Fokus på at blive bedre til at spille kamp

Vores træning er lagt tilrette, så du lærer at blive bedre til at spille kamp. Vi arbejder målrettet med mentaltræning og matchtræning, og krydre det med kampstrategi.


For en tennisspiller er bevægelsesmønstre og måden at bevæge sig på vigtig. Derfor handler en del af træningen om, hvordan du bevæger dig på banen i forbindelse med kamp. 


Træning

Du kan se vores træningsplan for sæsonen til højre. Al træning er opdelt efter alder og niveau med 3-4 spillere per bane. 


Vores træning er indendørs typisk 1½ time, udendørs enten 2- eller 3 timer, hvor vores 3-timers træning er mest intenst og har mere fokus på matchplay og strategi. En del af denne træning er kampspil og individuel kampanalyse. 


Til hvert træningspas (på 2 timer og derover) er der frisk frugt til alle spillere. Vi bruger typisk frugtpausen til at tale kampteori. 


Vores spillere har UTR 1,5-6.


Turneringstennis

Én af de ting, der oftest ikke er ressourcer til i klubberne er optakt til turneringer. Vi hjælper vores spillere i at forberede sig til turneringer, og vi arbejder hele tiden på at arrangere venskabskampe og tage til en turnering sammen.


Oplev og se toptennis

Vi arrangerer fællesture til turneringer - både dem akademiets spillere deltager i, men også til turneringer i udlandet, hvor vi oplever de helt store tennisstjerner. Det mener vi både er sjovt og socialt, men også noget du kan lære en masse af - her er forældre også velkomne. 


Sommer-Vintercamps

I løbet af sæsonen har vi vores to-dages camps, der typisk også er åbne for andre end akademiets spillere. I forbindelse med vores samarbejde med EuroElite tilbyder vi vores spillere stipendie til deltaglese i EuroElites Summercamps. 


Samarbejde med EuroElite

Vi samarbejder med EuroElite, der er Skandinaviens største tour- og campakademi. Vores træningsfilosofi er inspireret af EuroElite og vores træning lægger derfor op til, at vores spillere kan supplere deres træning på Tennisakademiet med EuroElite træningscamps og deltagelse i turneringer på den internationale scene. 
PROGRAM 2022-23


Træning indendørs 2022-23


Tirsdage kl. 16-19 (3-timers træningspas)


Fredage kl. 16-18 (2-timers træningspas)Datoer:

Fra oktober til april, der spilles ikke i skolernes ferier


Priser:

4995 kr (2-timer)

6995 kr (3-timer) Sted:

Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35c, Hillerød


Læs mere om indendørstræning og tiderCamps


Datoer:

28/12 2022


Sted:

Hillerød Tennisklub


Pris: 

kr. 1295 (medlemmer)

kr. 1595 (ikke-medlemmer)


Læs mere


Er du ikke medlem af akademiet skal du udfylde tilmeldingsblanketen.