Program

TRÆNINGSPROGRAM

Tennisakademiet tilbyder en række forskellige aktiviteter, som vi mener er med til at udvikle vores spillere.


Al vores træning har fokus på at blive en bedre kampspiller, derfor har vi fokus på mentaltræning og kampstrategi. 


Mental træning

For os handler tennis om mere end blot at stå på tennisbanen. Vi ser en tennisspiller som et helt menneske og derfor er vores træningsfilosofi bygget op om at styrke vores spillere både fysisk og psykisk. Vi lægger stor vægt på mental træning, som vi mener er vigtigt i udviklingen af vores spillere - desværre er det alt for underprioriteret i klubberne. Hos os er mental træning en integreret del af alt, hvad vi foretager os. 


Fokus på at blive bedre til at spille kamp

Vores træning er lagt tilrette, så du lærer at blive bedre til at spille kamp. Vi arbejder målrettet med mentaltræning og matchtræning, og krydre det med kampstrategi.


For en tennisspiller er bevægelsesmønstre og måden at bevæge sig på vigtig. Derfor handler en del af træningen om, hvordan du bevæger dig på banen i forbindelse med kamp. 


Træning

Du kan se vores træningsplan for sæsonen til højre. Al træning er opdelt efter alder og niveau med 3-4 spillere per bane. 


Vores træning er indendørs typisk 1½-2 timer, og 3 timer udendørs (for de mindste spillere 2 timer). Al vores træning har fokus på matchplay og strategi. En del af træningen er derfor kampspil og individuel kampanalyse. 


Til hvert 3-timers træningspas er der frisk frugt til alle spillere. Vi bruger typisk frugtpausen til at tale kampteori. Turneringstennis

Én af de ting, der oftest ikke er ressourcer til i klubberne er optakt til turneringer. Vi hjælper vores spillere i at forberede sig til turneringer, og vi arbejder hele tiden på at arrangere venskabskampe og tage til en turnering sammen.


Oplev og se toptennis

Vi arrangerer fællesture til turneringer - både dem akademiets spillere deltager i, men også til turneringer i udlandet, hvor vi oplever de helt store tennisstjerner. Det mener vi både er sjovt og socialt, men også noget du kan lære en masse af - her er forældre også velkomne. 


Sommer-Vintercamps

I løbet af sæsonen har vi vores to-dages camps, der typisk også er åbne for andre end akademiets spillere. I forbindelse med vores samarbejde med EuroElite tilbyder vi vores spillere stipendie til deltaglese i EuroElites Summercamps. 


Samarbejde med EuroElite

Vi samarbejder med EuroElite, der er Skandinaviens største tour- og campakademi. Vores træningsfilosofi er inspireret af EuroElite og vores træning lægger derfor op til, at vores spillere kan supplere deres træning på Tennisakademiet med EuroElite træningscamps og deltagelse i turneringer på den internationale scene. 
PROGRAM 2024Træning udendørs 2024


Onsdage kl. 16-19 (3-timers matchtræning)


Torsdage kl. 16-19 (3-timers matchtræning)Datoer:

Start uge 18, slut uge 37. Der spilles ikke i skolernes sommerferie (uge 27-32) samt helligdage (9/5, 10/5 og 5/6).


Sidste træning inden sommerferien er uge 26. Første gang efter sommerferien er uge 33. 


Priser:

7900 kr, betales i to rater a 3900 kr (april og august)Sted:

Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35c, Hillerød


Læs mere om udendørstræningen


Match Camps (tilmelding åben)


Datoer: 

5 og 6. august 2024


Sted:

Birkerød Tennisklub


Pris: fra 995 kr


Læs mere om campen


Match Camps (tilmelding afventer)


Datoer:

14/15. september 2024

14-15. oktober 2024 (efterårsferie)

16/17. november 2024

27/28. december 2024 (juleferie)


Er du ikke medlem af akademiet skal du udfylde tilmeldingsblanketen.Test for nye spillere


Datoer:

Kontakt os


Sted:Pris:

Gratis


Læs mere om optagelse her