Program

PROGRAM 2020

Tennisakademiet tilbyder en række forskellige aktiviteter, som vi mener er med til at udvikle vores spillere.


Mental træning

For os handler tennis om mere end blot at stå på tennisbanen. Vi ser en tennisspiller som et helt menneske og derfor er vores træningsfilosofi bygget op om at styrke vores spillere både fysisk og psykisk. Vi lægger stor vægt på mental træning, som vi mener er vigtigt i udviklingen af vores spillere - desværre er det alt for underprioriteret i klubberne. Hos os er mental træning en integreret del af alt, hvad vi foretager os. 


Vi har en fysioterapeut tilknyttet akademiet

For en tennisspiller er bevægelsesmønstre og måden at bevæge sig på vigtig. Derfor har vi tilknyttet en fysioterapeut, der sørger for at vores spillere får den rigtige fysiske træning og opbygger kroppen så den kan modstå hård træning.


"Uden mad og drikke duer helten ikke", sådan siger man. Det er vigtigt, at vores spillere er opmærksomme på, hvad de spiser og hvor meget de skal spise i forbindelse med deres træning. Derfor lærer vi vores spillere om kost og ernæring - og her må forældrene også gerne være med.


Træning

Vi tilbyder fast ugetræning (2 timer) og weekendtræning (typisk 2-timers træningspas), der er placeret ud over året. Al træning er opdelt efter alder og niveau med 3-4 spillere per bane. 


Turneringstennis

Én af de ting, der oftest ikke er ressourcer til i klubberne er optakt til turneringer. Vi hjælper vores spillere i at forberede sig til turneringer, og så vidt det er muligt har vi også vores trænere med til turneringerne så vi kan se, hvordan vores spillere klarer sig. Det er meget vigtigt for en spillers udvikling, at en træner følger spilleren i kamp og bygger videre på det i træningen - og evt være i dialog med klubtræneren.


Oplev og se toptennis

Vi arrangerer fællesture til turneringer - både dem akademiets spillere deltager i, men også til turneringer i udlandet, hvor vi oplever de helt store tennisstjerner. Det mener vi både er sjovt og socialt, men også noget du kan lære en masse af - her er forældre også velkomne.

I sæsonen 2019-2020 tilrettelægger vi en tur til Monte Carlo Masters i april. Glæd dig.


Camps

I løbet af sæsonen har vi vores to-dages feriecamps, der typisk er åbne for andre end akademiets spillere. I forbindelse med vores samarbejde med EuroElite tilbyder vi vores spillere stipendie til deltaglese i EuroElites Summercamps. 


Samarbejde med EuroElite

Vi samarbejder med EuroElite, der er Skandinaviens største tennisakademi. Vores træningsfilosofi er inspireret af EuroElite og vores træning lægger derfior op til, at vores spillere kan supplere deres træning på Tennisakademiet med EuroElite træningscamps og deltagelse i turneringer på den internationale scene. Foreløbigt program for 2020: Camps 


Vi har flere forskellige typer camps, der typisk ligger fredag (4 timer), fredag til lørdag (8 timers tennis) eller lørdag til søndag (8 timers tennis) (hold efter niveau, alder og fokus)


Sæson: inde


Datoer:

Fra januar til april 2020. Se datoerne i webshop. 


Sted:

Allerød Tennisklub, Rørmosevænget 10, 3450 Allerød

Trelleborg Tennisklub, Trelleborg, Sverige


Pris:

Camps købes enkeltvis. 


Køb træningFast ugetræning (2 timer):


Sæson: ude


Datoer:

Fra april til oktober 2020. Tidspunkter annonceres omkring 1/3 2020.


Sted:

Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35C, 3400 Hillerød

Allerød Tennisklub, Rørmosevænget 10, 3450 Allerød


Pris: 

Træningen købes som samlet pakke, betaling opdeles i to betalingsrater 1/5 og 1/8. 


Køb træningDer planlægges tennisrejse til  ATP turnering i Monte Carlo (april 2020). Der er inkluderet to dage med toptennis. Gruppen følges af en eller flere af akademiets trænere. Flere detaljer senere.


Som medlem af Tennisakademiet får du stipendie til deltagelse i EuroElites Summercamps. 


Der tages forbehold for ændringer.


Tennisakademiet

Administration: Hovedgaden 9, 3460 Birkerød


Kontakt@tennisakademiet.dk


Tel. +45 4071 4144