Spillerreglement

SPILLERREGLEMENTNår du er spiller på Tennisakademiet forventer vi, at du overholder vores retningslinjer for god opførsel og udviser fairplay når du repræsenterer Tennisakademiet både på akademitræningen, men også til turneringer og klubtræningen.

 

Du skal overholde følgende: 

 

  1. Du viser godt kammeratskab overfor dine medspillere og overholder almindelig fair-play
  2. Når du spiller kamp viser du god opførsel, dvs du må ikke råbehøjt og kaste med ketcheren, og du respekterer din modstander
  3. Du deltager i den træning du er tilmeldt og møder 15 min før til træning og sørger for at du er omklædt og varmet op når du begynder træningen. Det accepteres ikke, at du kommer for sent. 
  4. Du spiller i det udleverede akademitøj til al træning
  5. Du skal sørge for, at al træning er betalt ved træningens begyndelse og efter Tennisakademiets anvisninger. 

 

Forældre skal overholde følgende:

 

  1. Du bør ikke være til stede under træningen – dermed lærer du dit barn at stå på egne ben (i tenniskampe står spilleren næsten altid alene på banen og skal kunne lære at klare sig selv og træffe de rigtige beslutninger alene). Du er velkommen de første og sidste 15 min af en træning (tal med os, hvis der er særlige forhold, der gør sig gældende)
  2. Du bør stole på vores dømmekraft og vurderinger af dit barns niveau, og ikke blande dig I, hvem der spiller på hvilke hold og med hvem. Vi sammensætter alle træninger ud fra ART og efter spillernes niveau.
  3. Du må ikke blande dig i spil på banen eller komme med ”gode råd”, hverken til dit eget barn eller til andre spillere. 


Tennisakademiet

april 2021